Final i underjorden

 
Så har då verksamhetsåret avslutats för De Aktiva.
Finalen blev en lysande succé lördagen den 15 december då en dagsutflykt till Västmanland  stod på agendan.
Huvudattraktionen utgjordes av en synnerligen skickligt framförd luciakonsert 155 meter ner i Sala gruvas underjord. Stilla Natt, tre varianter av Staffansvisan, Trollmor som lagt de elva små trollen samt givetvis luciasången stod bland annat på repertoaren och hela arrangemanget i Victoriasalen berörde på olika sätt de 46 deltagarna. Som tillsammans med annan publik taktfast klappade fram extranummer av den imponerande Gruvfolkskören under ledning av entusiastiske Niklas Ulvebrand.
Bussen anlände till Sala runt 14.00 och mellantiden avverkades bland julmarknadsstånden både utom- och inomhus.
Innan den välsmakande lunch-buffén. som fick massor av beröm, på Skultuna Restaurang, gjorde sällskapet ett drygt timslångt besök på det intilliggande mässingsbruket för sedan fortsatt färd till Sala.
Vi önskar alla våra medlemmar en riktigt angenäm och fridfull jul. ett minst lika härligt Gott Nytt År och hoppas att ni ska tilltalas av det varierande och spännande programutbudet 2019.
Upptakten sker med Öppet Hus på Seniorcentrum den 22 januari klockan 18.00 och sedan rullar det på med aktiviteter i en strid ström. Med förhoppningsvis flera oannonserade överraskningar.

 IMG_8315 - kopia

IMG_8317 - kopia

IMG_8319 - kopia

IMG_8320 - kopia

IMG_8322 - kopia

IMG_8328 - kopia

IMG_8332

IMG_8340

IMG_8341