Öppet Hus!
 
Föreningen De Aktiva arrangerade den 22 januari Öppet Hus i Seniorcenter för att lämna information till gamla och nya medlemmar om det omfattande och innehållsrika utbudet av aktiviteter under 2019.
Intresset var snudd på rekordstort - att Sverige inte spelade  EM-handboll denna tisdagskväll hade sannolikt betydelse för uppslutningen. Närmare 150 personer "knökade" in sig i lokalen och anmälningarna haglade. Inte minst till långresorna, Portugal i höst och sydost-Asien februari 2019. Om den trippen redogjorde Ulf Nilsson från researrangören på ett synnerligen entusiastiskt sätt och väckte mångas nyfikenhet.
Kaffe med smörgås serverades i det muntra sällskapet som också fick möjlighet att prova lyckan hos Fru Fortuna i form av ett flitigt snurrande chokladhjul.
I katalogen finns som bekant hela programkollektionen i detalj. Men det tillkommer hela tiden arrangemang "utanför protokollet", nu senast handlar det om inbjudan till genrepet vid Allsång på Skansen i slutet av juli. Mer info inom kort.
 
Skrattorgier i Västerås: Tryck Här!       Hjalmars revy: Tryck Här!
Bokbyte och mingel:      Tryck Här!      USA-tripp:        Tryck Här!
Besök hos Assa-Abloy    Tryck Här!     Lena och Gösta tar emot: Tryck Här!
Årsmöte 2019                 Tryck Här!